Colier spectaculos incrustat cu Cristale

94 lei TVA Inclus

Un cadou plin de senzualitate si de eleganta, amintind de lumea magica a Seherezadei sau de luxul aristocratic de altadata !

Motivele orientale ce au stat la baza colierului din colectia Belladonna vor seduce orice femeie culta si rafinata prin designul deosebit de elegant.

Aurul alb este poate cel mai pretios metal prin aerul aristocratic si rafinat impus bijuteriilor, de aceea oricare doamna sau domnisoara care va purta acest splendid colier se va simti o ducesa a lumii moderne.

Rasfatati-va ducesa inimii dumneavoastra cu aceasta minunata bijuterie!

În stoc

Belladonna recomanda acest Colier spectaculos incrustat cu Cristale  ,ambalat elegant intr-o cutie de bijuterii personalizata  !

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Dimensiuni lant:  46,6 cm – 53,2 cm (reglabil)
  • Dimensiuni pandantiv:  2,8 cm x 3,1 cm
  • Greutate: 18 gr
  • Colier din Rodiu placat cu Aur 18 k cu cristale

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsuluisi pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

Model  Ducesa Bona di Savoia realizat cu Elemente Swarovski si cadru metalic, culoarea argintie, AICO036042, este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

 

Frumoasele trasaturi ale Bonei de Savoia au inspirat unele colectii din linia Belladonna; cea mai faimoasa a fost colectia de bijuterii numita „Oglinzile”. Bona de Savoia, Ducesa de Milano, este a unsprezecea fiica a lui Ludovico de Savoia si a sotiei sale Anna de Lusignano. A fost data de sotie lui Galeazzo Maria Sforza, casatorie incheiata in scop politic pentru a obtine o pace militara – Pacea de la Ghemma.Galeazzo a vrut sa ia de sotie pe cea mai frumoasa doamna. Cand i-a fost indicata frumoasa fiica a ducelui de Savoia, a ordonat ca un pictor sa o portretizeze pe tanara pentru a vedea daca acesta corespunde cu ceea ce s-a spus. Trasaturile imortalizate in portret i-au placut atat de mult lui Sforza incat, fara ezitare, a ales-o de sotie.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Colier spectaculos incrustat cu Cristale”