Aceleasi saloane aristocratice frecventate de nobile inspira Belladonna in ce priveste prelucrarea de bijuterii. De aceasta data bijutierii raman sedusi de farmecul Principesei Maria Antonia Anna di Borbone delle due Sicilie careia i se dedica aceasta ampla colectie.

Maria Antonia Anna de Bourbon-Doua Sicilii a fost prin nastere printesa a Regatului celor Doua Sicilii si Mare Ducesa de Toscana ca sotie a lui Leopold al II-lea de Lorena.

Printesa s-a nascut in Palermo ca fiica a lui Francisc I al celor Două Sicilii si a Mariei Isabella de Bourbon-Spania; a fost botezata Maria Antonia in onoarea Mariei Antonietta, Maria Carolina de Habsburg-Lorena. Cand s-a nascut, curtea napolitana era deja stabilita in Sicilia, ca urmare a armatelor napoleoniene care au invadat partea continentala a regatului. La cateva luni dupa nasterea sa, familia regala a fost capabila sa se intoarca in capitala si sa-si recupereze propriile domenii multumita Congresului de la Viena.

Noua Mare Ducesa a fost mult admirata de florentini pentru frumusetea sa. In memoriile sale, Marele Duce a descris-o astfel pe frumoasa si iubita sa sotie:”Pe fata ei se citea blandetea, inteligenta. Ochiul ei dulce si patrunzator, fruntea senina, zambetul stralucea ca un sirag de perle alese, parul de splendoarea aurului, gatul se lasa bland pe umeri, bratul, de-o eleganta iesita din comun, fiecare miscare atenta si demna, cuvinte potrivite „. Un alt factor care a facut-o pe Maria Antonietta populara in ochii florentinilor a fost faptul ca ea era o printesa italiana si nu un strain si oamenii spera ca în curand le va da mai multi mostenitori Toscanei.

Model  Principesa Maria Antonia Anna di Borbone delle due Sicilie realizat cu Elemente Swarovski si cadru metalic, culoarea argintie, FUCO030030, este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Swarovski Originale.

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele cu Elemente Swarovski
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Dimensiuni lant:  41,2 cm– 46,3 cm (reglabil)
  • Dimensiuni pandantiv:  3,4 cm x 7 mm
  • Greutate: 7 gr