Cum Cumpar?

 

Plasarea unei comenzi este foarte usor de efectuat . Aveti mai jos pasii pe care trebui sa-i urmati :

 

Pasul 1. Alegeti produsele dorite

 

 

Puteti alege produse prin cautare sau prin navigare . Casetele de cautare a cuvintelor cheie si listele de categorii sunt situate in partea stanga pe fiecare pagina a site-ului nostru.
Alegerea produselor prin cautare , daca doriti un anumit produs, cautarea va poate ajuta sa-l gasiti mai repede.

Daca nu sunteti sigur de ceea ce doriti, sau daca doar doriti sa vizualizati produsele, navigarea este cea mai buna solutie . Cand navigati pe site, accesati mai multe categorii si liste inainte de a gasi ceea ce v-ar interesa.

Cautari Bijuterii Belladonna

 

Pasul 2.Adaugarea produselor in cos

Daca doriti sa comandati de pe site-ul nostru, accesati butonul “ adaugati in cos ” . Odata adaugat produsul in cos, continuati cautarea sau navigarea pana cand cosul va contine tot ceea ce doriti sa comandati . Puteti accesa oricand continutul cosului printr-un click pe “continua cumparaturile” din partea dreapta a paginii.
Daca doriti sa personalizati cutia apasati butonul ” Stii ca iti poti personaliza cutia gratis ” care se afla desupra produselor alese de catre dumneavoastra.

 

Pasul 3.Finalizarea comenzii

Cand doriti plasarea comenzii pentru produsele adaugate in cos, apasati butonul “ finalizare comanda ” si veti fi trimis pe  pagina procesului de finalizare unde completati formuralul de inregistrare.

 

Plasare comanda Bijuterii Belladonna

Pasul 4. Alegerea adresei de livrare

Introduceti o adresa de livrare pe pagina de Checkout cu datele dumneavoastra sau o alta adresa daca doriti comanda sa ajunga la alta destinatie dorita.

 Date comanda Bijuterii Belladonna

 

Pasul 5.Efectuarea Platii

Plata produselor se efectueaza cu urmatoarele optiuni:

Plata la destinatie – Ramburs

Online prin card bancar ( Visa, MasterCard/Maestro )

Transfer Bancar Direct

Cec plata

 

 

Pasul 6.Termeni si Conditii

Dupa ce ati citit si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile , faceti click pe butonul “Plaseaza Comanda”

Dupa efectuarea tuturor  pasilor comanda va fii primita de catre Belladonna  si va urma procesarea comenzii dumneavoastra.

Comanda finalizata Bijuterii Belladonna