Inregistreaza Produsul Tau

 

cum sa recunoasteti

Pe internet exista multe produse imitate, ale companiilor concurente, care folosesc poze efectuate intentionat de calitate scazuta, astfel incat detaliile, caracteristicile bijuteriei, sa nu fie vizibile. Detaliul bijuteriei este aspectul central al produsului, iar acest detaliu apare neclar pentru Client si nu este bine vizibil in aceste prezentari fotografice.

Politica aleasa de compania italiana Belladonna®, in acest caz, a fost decisiv contrara celei alese de concurenta actuala. Traditia Italiana a Bijuteriei, facuta din Artizanat si de cercetarea meticuloasa a detaliilor, revine titulara:”inseamna ca detaliile, cum ar fi insertiile, modelarea si forjarea metalelor, formeaza obiectivul principal de creare a produsului si astfel de detalii trebuie sa fie intotdeauna evidentiate Clientului pentru a combina impreuna creativitatea și originalitatea design-ului Bijuteriei. “

Un alt motiv care a determinat compania Belladonna® sa afiseze detalii fotografice ale Bijuteriilor sale, se refera la raportul necesar de transparenta-incredere, exprimat in politica comerciala a companiei italiene: “cunoscand limitele comertului pe internet, trebuia sa asiguram oarecum Clientul ca este identitate absoluta intre ceea ce vizualizeaza in fotografia de pe web si comanda fara sa poata atinge cu mana si produsul care va veni acasa”.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr. Factura

N.U.P (Numar Unic Produs)