Returnarea Produselor

 

Returnare Produse Bijuterii Belladonna

 

Comerciantul ofera posibilitatea de returnare aproduselor care nu satisfac asteptarile clientului, daca  acestea  nu  au fost  personalizate. Pentru produsele nepersonalizate, returnarea trebuie facuta in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului de catre consumator, asa cum prevede legislatia nationala in vigoare.

Pentru o operare corecta, returnarea are aplicabilitate de la data si ora primirii produsului de catre Client.

Notificarea trebuie sa fie facuta prin e-mail, la adresa office.made.europe@gmail.com specificand numarul talonului de expediere primit de la curier, suma platita, data de primire, numele clientului, datele bancare corecte unde se va efectua rambursarea sumelor platite sau adresa la care se va trimite mandatul postal cu confirmare postala de primire continand suma platita, codul produsului si NUP.

Returnarea produsului trebuie sa fie facuta exclusiv prin intermediul curierului nostru acreditat pentru a putea utiliza aceleasi sisteme de urmarire a marfii, utilizate in faza de livrare la Client si de a verifica procedura de reintrare a coletului.

  • Pasii care trebuie urmati pentru returnare
    1. Instiintarea comerciantului, prin telefon sau e-mail despre dorinta de returnare a produsului in termen de 14 zile lucratoare de la primire.
    2. Expedierea-retur a produsului in termenul de 14 zile lucratoare de la primirea produsului prin intermediul curierului GLS.