Bratara garnisita cu Cristale violet

115 lei TVA Inclus

Stoc epuizat

Belladonna recomanda aceasta Bratara garnisita cu Cristale  violet, ambalata elegant intr-cutie superba de bijuterii.

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Lungime: 18 cm
  • Latime: 4 mm —6 mm
  • Greutate: 16 gr
  • Bratara din Rodiu cu cristale

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Principesa Maria Caterina Brignole realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, AIBR025051, produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale  originale.

Colectia de bijuterii dedicata Principesa Maria Caterina Brignole.Senzuala si capricioasa, bijuteria Belladonna este o reflectie schimbatoare de culori. Culori ce se transforma, ostentative asemenea femeii ce evidentiaza esenta sa senzuala.

Maria Caterina Brignole a fost fiica unui nobil genovez, Giuseppe Brignole Sale, Marchiz de Groppoli, apartenent al unei familii ai cărei membri au ocupat pozitia de Doge din Genova si a Annei Maria Balbi. Pentru faptul ca tatal sau a fost ambasadorul genovez in Franta, Maria Caterina si mama sa frecventau saloanele Parisului si de la curtea regala a Versailles-ului, unde au fost recunoscute pentru frumusetea lor si apreciate pentru franceza lor excelenta.

Familia sa a vrut sa-si ridice statutul si sa evite o casatorie a lui Honoré organizata de catre curtea franceza si destinata unei ulterioare influente franceze in Monaco. Honoré a refuzat mai multe oferte de casatorie, dar a fost dispus sa se casatoareasca cu Maria Caterina pentru frumusetea si zestrea ei si in curand a sedus-o.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Bratara garnisita cu Cristale violet”