Bratara Model Unicat cu montura dantelata

180 lei 135 lei TVA Inclus

Aceasta bratara confirma rolul artei inalte de a innobila sufletul; arta bijuteriei reuseste sa fascineze in special sufletele feminine, sa starneasca valuri de emotii si admiratii din partea acestora, sa le infrumuseteze chipul, sa le puna in valoare zambetul si eleganta tinutelor.

Aceste atribute se regasesc intr-un design reprezentand un unic cristal pur ca de oglinda slefuit cu reflexii de albastru inchis. O bijuterie romantica incarcata de poezia altor vremi este cadoul demn de femeia sensibila si romantica din viata dumneavostra !

În stoc

Belladonna recomanda aceasta Bratara Model Unicat cu Cristale ,ambalata elegant intr-o cutie de bijuterii personalizata !

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Lungime: 23,7 cm
  • Latime: 1 mm
  • Greutate: 5 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Ducesa Isabella Romola de’ Medici realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, IEBR006040, produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale originale.

 

Exprimarea iubirii pentru bijuterii, dar si pentru viata mondena era, in mod cert, trasatura distinctiva a Ducesei Isabella Romola de’ Medici. Linia Belladonna gaseste o sursa de inspiratie in temperamentul acestei ,,ducese”, dedicandu-i o colectie de bijuterii in stil aristocratic pe care aceasta le poate purta in orice moment al zilei.

Isabella Romola de’ Medici era fiica marelui Duce de Toscana, Cosimo I de’Medici si a Eleonorei de Toledo.Nasterea sa a fost primita cu mare bucurie in familia Medici, fiind al treilea copil al marelui cuplu ducal. A crescut intre Palatul Vechi si Palatul Pitti, care in acea epoca era in faza de extindere.Isabella este amintita de catre contemporanii sai, nu numai pentru frumusete, ci si pentru eleganta, vioiciune, inteligenta, cultura. Iubea evenimentele sociale, spectacolele, petrecerile, vanatoarea si a fost pasionata de muzica si arta.

 

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Bratara Model Unicat cu montura dantelata”