Bratara cu Cristale colorate

160 lei TVA Inclus

O poveste despre feminitate, ce imbraca tonurile romantice de altadata, intr-o delicata bijuterie inspirata din lumea florilor! O simbioza dintre nobletea aurului alb si stralucirea cristalelor de diamant.

Designul bratarii o recomanda drept o piesa de colectie, bucurandu-se de un loc special in cutia cu bijuterii a doamnelor si a domnisoarelor stilate. Cristalele cu sclipiri de diamant configureaza un univers floral gratios, fixat pe o montura alba rafinata.

O creatie minunata – un adevarat briliant in materie de bijuterii ce va face din purtatoarea bratarii o aparitie gratioasa, fie ca se va afla la o petrecere in tinuta aleasa, fie ca se va afla pe strada sau la locul de munca in tinuta de zi!

În stoc

Belladonna recomanda aceasta Bratara  cu Cristale colorate,ambalata elegant intr-o cutie de bijuterii personalizata  !

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Lungime: 15,7 cm– 17,8 cm (reglabil)
  • Latime: 7 mm
  • Greutate: 17 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Principesa Angela Maria Caterina d’Este realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, IEBR002071, produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale  originale.

 

Aceasta colectie Belladonna isi revendica puritatea Principesei Angela Maria Caterina d’Este. Stralucirea metalelor si a pietrelor pretioase cu incrustatii minutioase pun in evidenta abilitatea de prelucrare a marcii Belladonna in materie de bijuterii.

A fost o principesa italiana, principesa de Modena si prin casatorie Principesa de Carignano ca sotie a lui Emanuele Filiberto de Savoia, Principe de Carignano.Fiica generalului Borso d’Este si a sotiei sale Ippolita d’Este, fiica ilegitima a Principelui Luigi d’Este, marchiz de Scandiano si Montecchio. Ca membru al Casei de Este, a fost prin nastere o principesa de Modena; tatal ei a fost “fondatorul” unei linii colaterale a Casei de Este.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Bratara cu Cristale colorate”