Bratara eleganta pentru mirese

113 lei TVA Inclus

Vibratii, emotii nemarginite si stralucire de ivoar intr-o  rafinata translucide!

Designul  bratarii Belladonna evoca romantismul si luxul  altor vremuri, la care se adauga accentele feerice ale perlei in tonuri de fildes. Atentia bijutierilor s-a concentrat in jurul perlei peste care se asaza o ploaie de cristale translucide.

Datorita stilului glamour si tonurilor retro sofisticate, aceasta bratara poate fi accesoriul ideal pentru momentele unice din viata unei femei, cum ar fi ziua casatoriei, fiind inclusa intr-un set de bijuterii elegant si plin de rafinament,  ce va eterniza cel mai emotionant moment din viata dumneavoastra, acela in care alaturi de Ea, veti urma acelasi drum si va veti promite sa fiti impreuna la bine si la greu.

Scrieti impreuna povestea voastra de iubire alegand bijuteriile Belladonna!

 

În stoc

Belladonna recomanda aceasta Bratara eleganta pentru mirese incrustata cu Cristale albe,ambalat elegant intr-o superba cutie de bijuterii.

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Diametru: 5,5 cm — 7 cm (reglabil)
  • Latime: 3 mm, forma: 1,9 cm (lungime: 3 cm)
  • Greutate: 14 g

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

 

Model Imparateasa Maria Teresa Carolina Giuseppina di Napoli e Sicilia realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, IEBR009050, produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale originale.

 

Colectia de bijuterii dedicata Imparatesei Maria Teresa Carolina Giuseppina di Napoli e Sicilia.Senzuala si capricioasa, bijuteria Belladonna este o reflectie schimbatoare de culori. Culori ce se transforma, ostentative asemenea femeii ce evidentiaza esenta sa senzuala.

Maria Teresa Carolina Giuseppina di Napoli e Sicilia, fiica cea mare a lui Ferdinando I al celor doua Sicilii si a arhiducesei Maria Carolina a Austriei, a fost ultima imparateasa a Imperiului Roman si prima imparateasa a Austriei.Maria Teresa este descrisa ca o persoana calma si cu un aspect senzual. Iubea petrecerile si carnavalurile si participa la dansuri . A avut o anumita influenta asupra sotului ei, precum si interesul pentru politica.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Bratara eleganta pentru mirese”