Cercei clasici decorati cu Cristale

69 lei TVA Inclus

Cadoul clasic in care se ingemaneaza armonia, gustul pentru frumos si aspiratia catre perfectiune! Cadoul ce nu se demodeaza niciodata, cadoul care se poate transmite de la o generatie la alta, de la mama la fiică – cerceii Belladonna desavarsesc frumusetea feminina la orice varsta prin modelul clasic, universal valabil.
Cristalul translucid, slefuit cu migala de bijutierii cei mai priceputi, in irizari de lumina si tortita argintie sunt suficiente motive pentru ca femeia care ii va purta sa fie o aparitie distinsa, indiferent de varsta si de tinuta adoptata –casual, office, de ocazie.
Cerceii – frumusetea clasica in stare pura!

În stoc

Belladonna recomanda acesti Cercei clasici decorati cu Cristale, ambalati elegant intr-o cutie de bijuterii personalizata  !

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Latime: sus 2 mm, sus 8 mm
  • Lungime: 2 cm
  • Greutate: 6 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Regina Margherita di Savoia realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie,AIOR014014. Cerceii sunt produsi de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

In aceasta colectie dedicata Reginei Margherita di Savoia este evidentiata ideea de bijuterie italiana, in cadrul careia traditia si inovatia stilului se armonizeaza. Regina de altadata, devine punctul de referinta.

Regina Margherita de Savoia (1851 – 1926). Nu putea lipsi din colectia Belladonna o bijuterie dedicata primei regine a Italiei, sotia lui Umberto I de Savoia, Rege al Italiei. Margherita era o iubitoare de petreceri, dansuri, o iubitoare  a vietii mondene de la curte. Regina iubea, atat de mult dansul  si bijuteriile incat  in timpul unui dans  si-a rupt rochia. Pentru a masca orice jena, Printul Federico al Prusiei a apucat o bucata din rochia zdrentuita a Reginei  pretuind-o ca amintire a zilei placute indepartand neplacerea  pe care incidentul a creat-o.

 

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Cercei clasici decorati cu Cristale”