Inel delicat forme ovale

72 lei TVA Inclus

O bijuterie fascinanta pentru femeia din viata dumneavoastra, nu doar prin designul
stralucitor, ci si prin forta de seductie transmisa de stralucirea cristalului – o piatra pretioasa apreciata de omul antic, dar si de cel modern datorita simbolisticii sale pasionale.

Acest inel este lucrat cu rodiu si cristale translucide, atrage atentia prin alternarea liniilor si a taieturilor. Cristalele translucide cu reflexii de diamante incercuiesc cristalul conferindu-i astfel rafinamentul si luxul necesare unor ocazii si momente deosebite din viata femeii ce-l va purta.

Acest inel se adapteaza atat tinutelor ocazionale, de seara, cat si celor casual, office.
Femeia din viata dumneavoastra merita sa-i fie pusa in evidenta stralucirea!

Șterge selecția
Cod Produs: CRAN003032. Categorie: . Etichete: , , .

Belladonna recomanda acest Inel  delicat, forme ovale cu Cristale ,ambalat elegant intr-cutie superba de bijuterii.

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Greutate: 6 gr
  • Marime inel: 17, 18

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala italiana de autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de autenticitate a produselor Belladonna.
  • Conditiile si termenii serviciului.
  • Numarul Unic al clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

 

Model  Ducesa Bianca Maria Sforza realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, CRAN003032, produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale originale.

 

Belladonna i-a dedicat o intreaga colectie de bijuterii— cele mai luxoase create vreodata pentru a venera o regina; cei mai cunoscuti bijutieri de lux au ilustrat virtutile estetice prin piese in stil baroc si pline de topaze. Linia bijuteriilor e foarte rotunjita aproape inclinata spre sine, ca si cum ar sublinia starea emotionala a femeii.

Bianca Maria Sforza a fost fiica cea de-a doua a Bonei de Savoia, Ducesa de Milano.De fapt, tanara imparateasa nu a participat niciodata la viata politica si a preferat sa traiasca in diferite castele imperiale, dintr-o mica curte de nobili milanezi credinciosi si “protejata” de catre emisarii lui Moro.

 

 

MASURA

17, 18

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Inel delicat forme ovale”