Intrebari Frecvente

Livrarea coletelor se face prin curierat GLS la adresa specificata in comanda.
Modalitatiile de plata acceptate pe site sunt : Plata la destinatie-Ramburs,  On-line  prin Card bancar(Visa,MasterCard/Maestro) Transfer Bancar Direct, Cec de plata.
Pentru comenzile plasate de Luni-Joi livrarea se efectueaza in maxim 24 de ore. Pentru comenzile plasate in zilele de Vineri pana la ora 16:00 livrarea se va efectua in 48 de ore. Pentru comenzile plasate in zilele de Vineri dupa ora 16:00 livrarea se va efectua in 72 ore (Luni).
Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti,ceea ce face procesul de cumparare FOARTE SIGUR.
Dupa plasarea comenzii , clientul primeste un email de confirmare al acesteia. Email-ul contine sumar comenzii dar si modalitatea/informatiile de plata. In cazul in care clientul a selectat ca modalitate de plata TRANSFER BANCAR , comanda va fi in asteptare pana la confirmarea platii. Dupa confirmare , comanda isi va schimba statutul in "comanda in procesare" , adica produsele comandate vor fi ambalate si predate curierului. Din acest moment , comanda intra in procesul de livrare.
Pentru a face cumparaturi pe site-ul Belladonna, este necesar sa va creati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.
In acest caz, va rugam sa ne contactati telefonic folosind butonul "CONTACT" sau sa ne scrieti un mesaj pe adresa de mail:office@bijuterii-belladonna.ro
Pentru a afla ce marime aveti,folositi ghidul nostru ghid marimi inele  pe care il gasiti in detaliile produselor.
Da, puteti livra la o alta adresa comanda doar daca platiti anticipat online / prin card bancar, prin mandat postal sau prin transfer bancar ,(plata ramburs nu va permite acest lucru)
Da.Factura va fi inclusa in colet.