Certificat de Garantie

Belladonna 

 Ofera certificat de garantie pentru fiecare produs achizitionat din magazinul online, acesta reprezentand dovada achizitionarii de bijuterii de calitate . Intelegem ca Dvs. faceti o investitie si de aceea , suplimentar fata de oferirea unor servicii experte , dorim ca dvs. sa fiti total convinsi ca bijuteriile cumparate sunt ceea ce declaram a fi . Belladonna garanteaza calitatea produselor sale.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.bijuterii-belladonna.ro sunt de provenienta italiana si sunt create cu aceeasi maiestrie si design, ca si cea a anticilor artizani italieni, care au dat viata la vechea traditie a Bijuteriei de lux a primilor 900 de ani ai zilelor noastre.

 

Bijuterii Belladonna cu cristale

 CARACTERISTICILE  CRISTALELOR SWAROVSKI

 

Cristalele Swarovski sunt cristale naturale:

           Toate cristale Swarovski sunt taiate cu precizie si lustruite de un mecanism propriu patentat.

Cristalele Swarovski au propria lor taiere distincta, in acest caz fatetele se intalnesc la colturi reciproc perfect.

 Cristalele Swarovski au propria paleta de culori.

Toate produsele Swarovski vin cu un certificat de autenticitatepentru a ajuta cumparatorii la identificarea produselor autentice.

Vanzatorul ofera posibilitatea de returnare a produselor care nu satisfac asteptarile clientului , daca  acestea  nu  au fost  personalizate.

Despre Cristale Swarovski

 

      Pentru a va bucura cat mai mult de stralucirea bijuteriilor achizitionate din magazinul online BELLADONNA va rugam sa respectati sfaturile noastre:

Pastrati produsul in ambalajul original sau separat de celelalte bijuterii pentru a evita frecarea sau lovirea cu alte materiale sau metale ;
nu folositi produsul in medii corozive, in activitati menajere, activitati care implica socuri mecanice;

● Nu introduceti produsul in apa, aburi, solventi, materiale inflamabile, diluanti ( lac de unghii, acetona, benzina, motorina, etc );
nu purtati bijuteriile cand desfasurati activitati sportive sau care provoaca sudoratie excesiva;

● Evitati contactul intre bijuterii si produse cosmetice, nu pulverizati parfum sau deodorant pe acestea;
nu expuneti produsul pentru timp indelungat la soare, temperaturi sub zero grade sau mai mari de treizeci de grade sau in conditii de umiditate mai mare de optzeci de procente;

● Evitati contactul cu obiecte dure ( loviri, bruscari ) care pot cauza zgarieturi, ciobiri sau alte defecte;

● Deschideti cu delicatete bratarile , cerceii , colierele , inelele.