Colier elegant pentru mirese

97 lei TVA Inclus

Un cadou rafinat si plin de eleganta demn de doamna sau domnisoara cu tinuta aristocratica, stilata ! Design de inspiratie prin fascinatia cristalelor taiate in unghiuri drepte, alaturi de nobletea metalului intr-o aleasa bijuterie in care se armonizeaza liniile clasice cu tendintele moderne!

Colierul include materiale pretioase prelucrate manual si cu multa atentie de maiestrii bijutieri: cristalul deosebit– o piatra iubita de zei si de oameni deopotriva – intregeste rafinamentul acestei bijuterii seducand-o pe femeia decisa si sofisticata din viata dumneavoastra.

Sustinut de un lantisor fin elaborat, marca made in Italy, pandativul poate deveni un accesoriu adecvat atat tinutelor elegante sau ocazionale, cat si celor office sau de zi.

Stoc epuizat

Belladonna recomanda acest Colier elegant pentru mirese cu Cristale, ambalat elegant intr-o superba cutie de bijuterii.

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Lungime lant: 41,5 cm
  • Lungime pandantiv : 2,1cm x 1,4 cm
  • Greutate : 14 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Ducesa Bianca di Savoia realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, AICO002026 este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale  Originale.

Inspirata din culorile diminetii pe care Ducesa Bianca di Savoia le contempla in diminetile de vara, marca Belladonna creeaza o nouă colectie numita “culorile diminetii”. Pietre pretioase ce decoreaza structura bijuteriei si prelucrari ludice si ingenioase ce insotesc variatele forme.

Bianca di Savoia a fost sotia lui Galeazzo Visconti al II-lea si ducesa de Milano.Culta, de un temperament bland si milos.Sotul ei a construit castelul Visconti in care ea, educata si studioasa, s-a folosit de prieteni distinsi pentru a fonda Biblioteca Visconti, in care a adus primele copii ale Divinei Comedii.S-a dedicat saracilor din tara sa, atat de mult incat a fost numita Doamna unor mosii, printre care cea din San Colombano, unde a stabilit “Statuti Colombanesi”, un set de legi si reglementari legislative.

 

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Colier elegant pentru mirese”