Inel supradimensionat garnisit cu Cristale negre

79 lei TVA Inclus

O bijuterie romantica incarcata de poezia altor vremuri!

Va prezentam un inel maiestrit cu multa pricepere de bijutieri daruiti artei, care au slefuit piatra autentica cu sclipiri de diamante. Purtatoarea acestei pretioase bijuterii se transforma ea insasi intr-o muza. Designul emana romantism prin decupajul rafinat al structurii de rodiu pe care sunt incrustate cristale cu sclipiri luxuriante.

Daruiti-i muzei din viata dumneavoastra un inel care sa-i aduca stralucirea pe chip si seninatatea in suflet!

Șterge selecția

Belladonna recomanda acest Inel supradimensionat garnisit  cu Cristale negre, ambalat elegant intr-o superba cutie de bijuterii.

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Greutate: 29 gr
  • Marime inel: 17, 18

 

Model Regina Giovanna II di Napoli realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, MLAN032035-N.

Inelul este produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale originale.

Femeia aristocrata de altadata, Regina Giovanna II di Napoli este adevarata muza care a inspirat aceasta colectie Belladonna. Bijuteriile sunt prelucrate fin, dar in acelasi timp puternic incrustate cu pietre pretioase, incorporate ca intr-un joc de oglinzi.

Giovanna II d’Angiò-Durazzo cunoscuta sub numele de Giovanna a doua din Napoli sau si mai simplu regina Giovanna, a fost regina la Napoli. A fost, de asemenea, regina Ierusalimului, Siciliei si Ungariei. Fiica lui Carlo al treilea di Napoli si a Margheritei Durazzo, in 1414 a fost mostenitoarea tronului Napoli. De la inceputul domniei sale a avut o mare influenta asupra gestionarii afacerilor statului.

 

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

MASURA

16, 17, 18

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Inel supradimensionat garnisit cu Cristale negre”