Inel cu cristale verzi

54 lei TVA Inclus

Simfonie florala cu sclipiri de diamant intr-un inel regal, demn de mana “reginei” din viata dumneavoastra!

Artizanii au creat pentru dumneavoastra, o bijuterie de vis, cu un design pretentios: o dantela de cristale armonios inlantuite, ce margineste structura inelului din aur alb de 18 K sustinand stralucirea centrala spectaculoasa.

Un cadou delicat pentru doamnele sau domnisoarele care iubesc tinutele elegante de seara si in general rafinamentul vestimentar!

Șterge selecția

Belladonna recomanda acest Inel  cu Cristale verzi ,ambalat elegant intr-o cutie de bijuterii personalizata  Gratuit! 

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Greutate: 15 gr
  • Marime inel: 17, 18

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala italiana de autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de autenticitate a produselor Belladonna.
  • Conditiile si termenii serviciului.
  • Numarul Unic al clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Ducesa Bianca De Medici realizat cu Elemente Swarovski si cadru metalic, culoarea argintie, AIAN022024, produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale originale.

 

Exprimarea iubirii pentru bijuterii, dar si pentru viata mondena era, in mod cert, trasatura distinctiva a Ducesei Bianca De Medici. Linia Belladonna gaseste o sursa de inspiratie în temperamentul acestei ,,ducese”, dedicandu-i o colectie de bijuterii in stil aristocratic pe care aceasta le poate purta in orice moment al zilei.

Bianca de’ Medici, numita Bia, a fost fiica naturala a Marelui Duce de Toscana, Cosimo I de’ Medici.Nascuta inainte de urcarea pe tron a lui Cosimo, fetita a fost fiica cea mare a viitorului Mare Duce. Crescuta in curtea ducala.Iubita de Cosimo care o lua mereu cu sine, a fost, de fapt, subiectul uneia dintre cele mai faimoase portrete ale pictorului preferat de catre Marele Duce, care a portretizat-o intr-o rochie fastuoasa si cu bijuterii care confirmau inaltul ei statut social.Utilizarea generoasa a albastrului de lapislazuli face mica masa si mai pretioasa si scoate in evidenta trupul luminos al fetitei, pe al carei chip este pictat un zambet usor.

 

 

MASURA

18, 18,5, 19

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Inel cu cristale verzi”