Inel cu Cristale albastre

72 lei TVA Inclus

Stralucirea diamantina a rodiului si sclipirile de magie ale cristalelor intr-un inel in stil entourage amintind de universul romanelor lui Scott Fitzgerald!

Pentru ea, o lucrare migalita de bijutieri priceputi, care au pus in centru ipostazele de straluciri ale cristalelor, sugerand ambivalenta acestei pietre – senzualitate si fertilitate, blestem si binecuvantare, pasiunea tentatiei si fericirea in cuplu.

Decupajele din jurul cristalului imprima o nota originala si accentueaza senzualitatea doamnei sau domnisoarei care va purta acest inel.

Un cadou pretios ce pune in evidenta eleganta feminina!

Șterge selecția
Cod Produs: CRAN013032. Categorie: . Etichete: , , .

Belladonna recomanda acest Inel  cu Cristale  albastre, ambalat elegant intr-cutie superba de bijuterii.

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Greutate: 7 gr
  • Marime inel: 17, 18

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

 

Model  Ducesa Bianca Maria Visconticu realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, CRAN013032, este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

 

Sarmul seducator al Biancai Maria Visconti a captat atentia celor de la Belladona care i-au dedicat diferite colectii de bijuterii. Bianca Maria, a fost fiica ducelui de Milano Filippo Maria Visconti si a Agnesei del Maino. A fost sotia lui Francesco Sforza, devenind ducesa de Milano.

Femeie de o inteligenta seducatoare, a inspirat bijuteriile Belladonna din cea mai mare traditie aristocratic, in special prin tot ce este legat de stilul sobru si dandy. Marea Ducesa Maria Bianca, datorita caracterului sau flegmatic si abil a intervenit de multe ori in viata economica a familiei si, de asemenea, si in activitatea diplomatica, lucru care, pentru o femeie din acea epoca, foarte rar se intampla. Belladonna i-a dedicat mai multe colectii Marii Ducese Visconti.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

MASURA

17, 18, 19

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Inel cu Cristale albastre”