Bratara decorata cu elemente ovale

219 lei 89 lei TVA Inclus

Accente romantice prin cromatica paradisiaca si linii minimaliste moderne se imbina intr-o bratara atent faurita de maestrii bijutieri!

Poezia  naturii  si fantezia de culori i-au inspirat pe creatorii acestei  minunate piese de bijuterie, care si-au pus toata priceperea si dragostea pentru frumos in mestesugirea cristalelor – simbol al bucuriei, al fertilitatii feminine, al fericirii si armoniei.  Structura constituie un motiv in plus pentru a oferi aceasta bratara femeii iubite, sedusa de spectactacolul de culori pastelate ale cristalelor. In orice tinuta vestimentara, doamna sau domnisoara va reprezenta optimismul si creativitatea.

Tonurile poetice ale curcubeului intr-un cadou demn de mana unei aristocrate a timpurilor actuale!

 

În stoc

Belladonna recomanda aceasta Bratara decorata cu forme ovale cu Cristale albe ,ambalata elegant intr-o superba cutie de bijuterii.

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Diametru: 5,6 cm— 7,2 cm (reglabil)
  • Latime: 2 mm, forma: 9 mm
  • Greutate: 7 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Principesa Isabella Della Rovere  realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, IEBR027056, produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale originale.

 

Belladonna dedica Principesei Isabella Della Rovere o intreaga colectie de bijuterii de seara. Culori si lumini sclipitoare pentru a cunoaste neuitatele note aristocratice italiene.

Isabella Della Rovere a fost o principesa de Urbino si Principesa prin alianta de Bisignano.
A fost fiica lui Guidobaldo al II-lea della Rovere, duce de Urbino si a celei de-a doua sa sotii, Vittoria Farnese.

Este data de sotie lui Niccolo Bernardino Sanseverino. Cu aceasta casatorie, Isabella si-a asumat mai multe titluri: Printesa de Bisignano, Ducesa de San Marco, Ducesă de Corigliano, contesa de Tricarico si Chiaramonte, contesa de Altomonte, Ducesa de San Pietro din Galatina si Contesa de Soleto, baroneasa de Rocca Augitola, Mendicino, Romanico si San Fele. A fost o femeie foarte evlavioasa si devotata si a lasat urme de donatii mari in orasul Napoli in special pentru urmasii iezuitilor. A fost fondatoarea Casei monahilor a Ordinului Iezuitilor.

 

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Bratara decorata cu elemente ovale”