Colier elegant de seara cu Cristale rosii

201 lei 101 lei TVA Inclus

Un cadou seducator in stil entourage plin de culoare si rafinament!

Un colier din colectia Belladonna in care se îmbina original materiale pretioase : rodiul si cristale de diamant ce vrajesc privirea. Fiecare dintre aceste elemente incununeaza o pretioasa bijuterie nu doar prin designul de lux dar si prin simbolistica si valentele caracteristice.

Cristalul central este slefuit cu multa migala, sub forma de patrat ce transmite o mreaja de sclipiri, accentuata si de centura de mici cristale cu sclipiri de diamant iar rodiul este un metal foarte rar, cunoscut pentru rezistenta si duritatea sa.

Un colier stralucitor pentru o tinuta eleganta adoptata de femeia cu clasa, care va constitui o aparitie distinsa in cadrul unor petreceri, ocazii sau cocktailuri!

În stoc

Belladonna recomanda acest Colier elegant de seara cu Cristale rosii ,ambalat elegant intr-o cutie de bijuterii personalizata !

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Dimensiuni lant : 38,3 cm- 44,6 cm (reglabil)
  • Dimensiuni pandantiv : 3,8 cm x 1,1 cm
  • Greutate: 6 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Ducesa Caterina di Ferdinando de’ Medici realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, IECO004047,este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

 

Inspirata din culorile diminetii pe care Ducesa Caterina di Ferdinando de’ Medici le contempla in diminetile de vara, marca Belladonna creeaza o noua colectie numita “culorile diminetii”. Pietre pretioase ce decoreaza structura bijuteriei si prelucrari ludice si ingenioase ce insotesc variatele forme.

Caterina di Ferdinando de’ Medici a fost a treia fiica a lui Ferdinand I de ‘Medici, Mare Duce de Toscana si a Cristinei de Lorena.Fratele ei, Cosimo al II-lea a început negocierile de casatorie cu regele Angliei, James I, ca sa o dea in casatorie Printului de Wales, Frederick Henry Stuart. Regele James a fost in favoarea acestei casatorii.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Colier elegant de seara cu Cristale rosii”