Colier elegant , Model floare

219 lei 129 lei TVA Inclus

Un cadou caracterizat prin splendoare si gratie, reprezentat de o noua piesa din colectia Belladonna!

Acest colier confectionat cu atentie de bijutieri priceputi, care au atras intr-o simbioza florala pretiosul aur alb si cristalele delicate – un metal a carui stralucire se apropie de cea a diamantului prin unghiul de reflexie a luminii.

Designul colierului este unul cu accente romantice pline de rafinament – sub forma unei flori atasate lantisorului . Asemenea detalii il încadreaza in seria bijuteriilor de lux integrate unor tinute de ocazie pentru momente speciale precum ziua casatoriei sau a logodnei.
Un accesoriu rafinat pentru momente pretioase!

În stoc

Belladonna recomanda acest Colier elegant, Model floare cu Cristale  ,ambalat elegant intr-o cutie de bijuterii personalizata !

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Dimensiuni lant : 40,2 cm– 46,2 cm (reglabil)
  • Dimensiuni pandantiv :  2,5 cm x 2,4 cm
  • Greutate : 9 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Maria Carolina D’Asburgo Lorena realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, IECO008046 ,este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

 

De data aceasta, sursa de inspiratie a liniei Belladonna isi indreapta atentia catre eleganta Reginei Maria Carolina D’Asburgo Lorena. Incrustari in stil neo-clasic, pietre simple dar pline de stralucire fac din aceasta colectie una dintre cele mai elevate in termeni de tehnica si inovatie.

Maria Carolina d’ Hasburg-Lorena a fost Regina prin alianta de Napoli si Sicilia ca sotie a lui Ferdinand al IV-lea de Napoli si al III-lea de Sicilia.

Nascuta arhiducesa de Austria, a fost al treisprezecelea copil al Mariei Tereza a Austriei si al imparatului Francisc I. Pentru a intari o alianta cu Bourbonii de Spania, a fost casatorita cu Regele Ferdinand al IV-lea de Napoli, fiul lui Carol al III-lea de Spania.
Mai inteligenta si cu o vointa mai puternica decat sotul ei, a reusit sa se impuna ca figura de conducere si de facto si a condus regatul de Napoli în locul lui Ferdinand al IV-lea. Maria Carolina a promovat Napoli ca centru cultural, sponsorizand artisti, neramanand indiferenta la dezbaterile aprinse ale Iluminismului.

Onoruri: Doamna Nobila a Ordinului Regina Maria Luisa

 

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Colier elegant , Model floare”