Colier argintiu – pandantiv iepuras

185 lei 101 lei TVA Inclus

Spectacol de culori ce transmit optimismul intr-o fascinanta simbioza de elemente pretioase: cristal rafinat si metal delicat !

Un colier placat cu aur, cu accente exuberante intr-un design exceptional: montura din rodiu autentic pune in relief taietura concava a cristalului de unde nu lipsesc nuante de mov si roz ,iar cristalele cu straluciri de diamante infasoara pandantivul conferindu-i un veritabil stil entourage.

Reflexiile stralucitoare si cromatice ale cristalului – un mineral cu atribute de a indeparta tristetea, aducator de pace intre indragostiti, simbol al bucuriei, al fertilitatii feminine, al fericirii si armoniei in cuplu precum si sclipirile zirconiului se adecveaza tinutelor extravagante, multicolore, dar si celor chic sau elegante.

O bijuterie magica pentru cea mai draga persoana din viata noastra !

În stoc

Belladonna recomanda acest Colier argintiu – pandantiv iepuras cu Cristale, ambalat elegant intr-cutie superba de bijuterii.

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Dimensiuni lant:  40,6 cm– 46,2 cm (reglabil)
  • Dimensiuni pandantiv : 2,4 cm x 2,4 cm
  • Greutate : 7 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Principesa Maria Caterina Brignole realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, IECO024045,este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

 

Colectia de bijuterii dedicata Principesa Maria Caterina Brignole.Senzuala si capricioasa, bijuteria Belladonna este o reflectie schimbatoare de culori. Culori ce se transforma, ostentative asemenea femeii ce evidentiaza esenta sa senzuala.

Maria Caterina Brignole a fost fiica unui nobil genovez, Giuseppe Brignole Sale, Marchiz de Groppoli, apartenent al unei familii ai cărei membri au ocupat pozitia de Doge din Genova si a Annei Maria Balbi. Pentru faptul ca tatal sau a fost ambasadorul genovez in Franta, Maria Caterina si mama sa frecventau saloanele Parisului si de la curtea regala a Versailles-ului, unde au fost recunoscute pentru frumusetea lor si apreciate pentru franceza lor excelenta.

Familia sa a vrut sa-si ridice statutul si sa evite o casatorie a lui Honoré organizata de catre curtea franceza si destinata unei ulterioare influente franceze in Monaco. Honoré a refuzat mai multe oferte de casatorie, dar a fost dispus sa se casatoareasca cu Maria Caterina pentru frumusetea si zestrea ei si in curand a sedus-o.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Colier argintiu – pandantiv iepuras”