Colier deosebit cu cristale

113 lei TVA Inclus

O alegorie a seductiei feminine si a personalitatii puternice intr-un cadou fastuos!

Acest colier este alegerea cea mai potrivita in materie de bijuterii ce pot fi daruite unei doamne sau domnisoare decise, senzuale, intreprinzatoare si inteligente.

Aceasta se va regasi cu incantare in designul sugestiv al acestei bijuterii: un sirag de cristale in variate forme ovale configurand imaginea unor frunze.

Un spectacol exotic obtinut prin maiestria bijutierilor cei ma priceputi –cristale de un albastru intens,si reflexii de argint – toate acestea facand din acest accesoriu fastuos un simbol al puterii.
Un dar ales, plin de seductie, ce ii va incununa distinctia si personalitatea femeii care il va primi !

În stoc

Belladonna recomanda acest Colier deosebit cu Cristale ,ambalat elegant intr-o cutie de bijuterii personalizata !

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE COLIER

  • Dimensiuni lant:  40,5 cm – 46,5 cm  (reglabil)
  • Dimensiuni pandantiv:  4,2 cm x 1,7 cm
  • Greutate: 7 gr
  • Colier din Rodiu cu cristale

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

Model Regina Elisabetta Farnese realizat cu Elemente Swarovski si cadru metalic, culoarea argintie, IECO056050, este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

 

De data aceasta, sursa de inspiratie a liniei Belladonna isi indreapta atentia catre eleganta Reginei Elisabetta Farnese. Incrustari in stil neo-clasic, pietre simple dar pline de stralucire fac din aceasta colectie una dintre cele mai elevate in termeni de tehnica si inovatie.

A fost o principesa de Parma si regina a Spaniei, ca sotie a lui Filip al V-lea, influentand semnificativ politica regatului.Elisabeta fiind fiica lui Odoardo al II-lea Farnese, Printul de Parma si al Doroteei Sofia de Neuburg. A avut un caracter puternic, determinat si ambitios; autorii epocii au laudat-o, de asemenea, perspicace si inteligenta.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Colier deosebit cu cristale”