Colier de dama Belladonna cu Cristale

103 lei TVA Inclus

Acest colier reprezinta un cadou de exceptie pentru persoana iubita!

În stoc

Belladonna recomanda acest Colier de dama  cu Cristaleambalat elegant intr-o

superba cutie de bijuterii.

 

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Lungime lant : 41,5 cm
  • Lungime pandantiv : 2,6 cm
  • Greutate: 6gr
  • Colier din Rodiu cu Cristale

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Ducesa Bianca di Savoia realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, AICO001046 este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

 

Inspirata din culorile diminetii pe care Ducesa Bianca di Savoia le contempla in diminetile de vara, marca Belladonna creeaza o nouă colectie numita “culorile diminetii”. Pietre pretioase ce decoreaza structura bijuteriei si prelucrari ludice si ingenioase ce insotesc variatele forme.

Bianca di Savoia a fost sotia lui Galeazzo Visconti al II-lea si ducesa de Milano.Culta, de un temperament bland si milos.Sotul ei a construit castelul Visconti in care ea, educata si studioasa, s-a folosit de prieteni distinsi pentru a fonda Biblioteca Visconti, in care a adus primele copii ale Divinei Comedii.S-a dedicat saracilor din tara sa, atat de mult incat a fost numita Doamna unor mosii, printre care cea din San Colombano, unde a stabilit “Statuti Colombanesi”, un set de legi si reglementari legislative.

 

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Colier de dama Belladonna cu Cristale”