Cercei mici ovali cu pietre transparente

110 lei TVA Inclus

Doua piese elaborate de bijutierii cei mai priceputi care au ales cele mai nobile si fascinante materiale: metal nobil argintiu, cristalul hipnotizant prin nuantele curcubeului!
Cerceii din colectia Belladonna – Cadouri de Lux intregesc frumusetea si delicatetea unei doamne sau domnisoare, datorita unui design deosebit de romantic: opt petale de cristal–configureaza corola florii pe care o reprezinta fiecare cercel. Cristalele translucide ce incercuiesc petalele, dar si reflexiile de diamant ofera privirii un specatacol fermecator. Daca fiecare bijuterie are povestea ei, aceste bijuterii transmit o poveste despre feminitate si despre poezia naturii transfigurata intr-o adevarata opera de arta a artistilor bijutieri.

Un cadou suav ce prelungeste visul paradisiac in lumea reala!

Stoc epuizat

Cod Produs: CROR041036. Categorie: . Etichete: , , .

Belladonna recomanda acesti Cercei mici cu Cristale, ambalati elegant intr-o cutie superba de bijuterii.

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Latime: 1 cm
  • Lungime: 1,2 cm
  • Greutate: 5 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Conditiile si termenii serviciului.
  • Numarul Unic al clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Ducesa Maria Clementina Giovanna Fedele d’Asburgo Lorena realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, CROR041036, produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale originale.

 

O colectie diferita de celelalte este cea dedicata Ducesei Maria Clementina Giovanna Fedele d’Asburgo Lorena. Este o colectie inspirata din tema marii. Femeii iubitoare de mare si de natura, ii placea sa se regaseasca in pietrele pretioase de culori puternice: roz, alb-argintiu, alb-stralucitor.

Era o femeie foarte frumoasa, arhiducesa de Austria si al zecelea copil al imparatului Leopold al II-lea care a intrat in dinastia monarhilor de Napoli. Culta, modesta, demna si blanda, a fost mama celebrei Maria Carolina, ducesa de Berry. Aspectul elegant i-a cucerit pe cei de la Belladona care i-au dedicat colectiile stilului clasic, baroc.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Cercei mici ovali cu pietre transparente”