Cercei de seara , eleganti cu Cristale

81 lei TVA Inclus

O pereche de cercei fauriti din cristale in nuante de crem, reprezinta oricand un cadou ce se poate oferi femeii distinse si admiratoare a esteticii clasice. Cristalele depasesc moda de moment, caci povestea acestora se leaga de mitul eternului feminin.
Cerceii Belladonna cu cristale crem completeaza cu succes tinuta eleganta a domnisoarelor sau a doamnelor sofisticate, aflate la orice varsta.

În stoc

Belladonna recomanda acesti Cercei de seara eleganti cu Cristale ,ambalati elegant intr-o superba cutie de bijuterii.

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Latime: 6 mm
  • Lungime: 1,6 cm
  • Greutate: 2 gr

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Principesa Angela Maria Caterina d’Este realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie. Cerceii sunt produsi de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

 

Aceasta colectie Belladonna isi revendica puritatea Principesei Angela Maria Caterina d’Este. Stralucirea metalelor si a pietrelor pretioase cu incrustatii minutioase pun in evidenta abilitatea de prelucrare a marcii Belladonna in materie de bijuterii.

A fost o principesa italiana, principesa de Modena si prin casatorie Principesa de Carignano ca sotie a lui Emanuele Filiberto de Savoia, Principe de Carignano.Fiica generalului Borso d’Este si a sotiei sale Ippolita d’Este, fiica ilegitima a Principelui Luigi d’Este, marchiz de Scandiano si Montecchio. Ca membru al Casei de Este, a fost prin nastere o principesa de Modena; tatal ei a fost “fondatorul” unei linii colaterale  a Casei de Este.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Cercei de seara , eleganti cu Cristale”