Cercei sofisticati incrustati cu Cristale

120 lei 109 lei TVA Inclus

Cochetarie, gratie si stil – atribute ce definesc eternul feminin, calitati ce recomanda cerceii Belladonna drept accesoriul preferat de doamnele sau domnisoarele rafinate, sofisticate!

Structura se evidentiaza printr-un cristal alungit sub forma de lacrima , acesti cercei contribuie la sarmul si senzualitatea purtatoarei.

Un cadou stralucitor, aregal, demn de o vedeta hollywoodiana, demn de o femeie cu personalitate!

În stoc

Belladonna recomanda acesti Cercei sofisticati incrustati cu Cristale albe, ambalati elegant intr-o superba cutie de bijuterii.

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Latime: 7 mm
  • Lungime: 2,8 cm
  • Greutate: 2 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Nobildonna Lucrezia Borgia realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie,IEOR023049, produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale originale.

 

Casa Belladonna nu a putut ramane indiferenta la frumusetea Lucretiei Borgia. Lucretia a fost o nobila italiana, fiica nelegitima a papei Alexandru al VI-lea si a amantei sale, Vanezza Cattanei. Borgia a devenit Ducesa de Ferrara, luand de sot pe Ducele Alfonso I d’Este. Modelele inspirate de ea sunt dedicate in mod natural Luminii estetice pe care ea o emana. Culori aprinse, fluctuatii in metal si o multitudine de pietre in nuante luminoase, dupa cum ducesa isi facea aparitia în public.

In ce priveste viata privata,care apoi a devenit si mai mult de domeniul public, ducesa a fost casatorita intai cu Giovanni Sforza, senior de Pesaro, apoi cu Alfonso de Aragon. O figura ce a intrat in memoria istorica si in istoria Giuvaerul de la Belladonna.

 

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Cercei sofisticati incrustati cu Cristale”