Cercei mici rotunzi

60 lei 50 lei TVA Inclus

Interesante piese de bijuterii prin simplitatea liniilor si in acelasi timp prin desavarsita eleganta pentru o femeie cu clasa!
Va propunem o pereche de cercei din colectia Belladonna placati cu aur alb de 14 carate si ornamentati cu cristale – mineral ce are aceeasi stralucire fermecatoare ca a diamantului.

Datorita monturii rafinate si limpezimii cristalelor, acesti cercei pot completa perfect o tinuta eleganta, pentru ocazii speciale. Un cadou rafinat pentru o doamna cu gust!

 

Stoc epuizat

Cod Produs: CROR044011. Categorie: . Etichete: , , .

Belladonna recomanda acesti Cercei mici, rotunzi cu Cristale, ambalati elegant intr-o cutie superba de bijuterii.

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Latime: 6 mm
  • Lungime: 6 mm
  • Greutate: 2 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Conditiile si termenii serviciului.
  • Numarul Unic al clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Ducesa Giovanna da Montefeltro realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie, CROR044011, produs de Belladonna Italia, firma care produce bijuterii cu Cristale originale.

 

Una dintre cele mai recente colectii este cea dedicata Ducesei Giovanna da Montefeltro. In cadrul acesteia, linia Belladonna doreste sa exprime caracterul contemporan al femeii aristocratice. Pietrele slefuite puternic, dar cu mana de expert, cu varful ascutit, prelungesc caracterul rezervat şi dandy al ducesei.

Giovanna din Montefeltro a fost o nobila si ducesa de Urbino, apoi devine Prefect. Belladonna fost marcata de simplitatea institutionala a nobilei doamne dedicandu-i diverse bijuterii cu model simplu si liniar. Giovanna din Montefeltro a fost fiica lui Federico din Montefeltro, duce de Urbino si a Battistei Sforza.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Cercei mici rotunzi”