Colier elegant cu Cristale albastre

101 lei TVA Inclus

Un cadou emotionant, nu doar stralucitor, pentru o doamna distinsa!

Un colier ce constituie in sine un adevarat spectacol al stralucirii si al elegantei prin montura rafinata, cristalul alungit, marginit de o fasie de cristale.
Posesoarea acestei bijuterii va atrage privirile, prin lumina iradiata de sclipirile diamantine ale cristalelor ce incercuieste cristalul central cu note aristocratice, in orice moment al zilei – in tinuta office, la serviciu, la petrecere, asociat cu o rochie eleganta.
O bijuterie rafinata pentru femeia din viata dumneavoastra care merita admiratia demna de o adevarata aristocrata!

 

 

În stoc

Belladonna recomanda acest Colier elegant cu Cristale albastre ,ambalat elegant intr-o cutie de bijuterii personalizata !

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Dimensiuni lant:  41,2 cm– 47,4 cm (reglabil)
  • Dimensiuni pandantiv:  3,9 cm x 1,1 cm
  • Greutate: 9 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele cu Elemente Swarovski
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Ducesa Maria Maddalena d’Austria realizat cu Elemente Swarovski si cadru metalic, culoarea argintie, AICO034047, este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale  Originale.

 

Nu putea lipsi din colectiile Belladonna o bijuterie dedicata Ducesei Maria Maddalena d’Austria. Femeia iubea atat de mult bijuteriile incat le purta chiar si in casa. Belladonna creeaza o colectie de zi si de noapte in masura sa faca special si deosebit orice moment al zilei.

Maria Magdalena a Austriei a fost Mare Ducesa de Toscana si sotia lui Cosimo al II-lea de Medici. Belladonna a dedicat  modele din colectia sa Marii Ducese Della Rovere. Deja femeie cu un caracter puternic. Dragostea sa pentru cultura, in special pentru stiintele naturii, a determinat-o sa-si educe copiii intr-un mod prevazator, alegand ca preceptori cativa oameni de stiinta, printre care studenti de-ai lui Galileo Galilei. Belladonna o considera o sursa de inspiratie pentru colectia „Constelatii”.

 

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Colier elegant cu Cristale albastre”