Cercei mici cu cristale

150 lei 119 lei TVA Inclus

Misterul si finetea sunt doua puncte forte ale cerceilor – un cadou adecvat si fine, pentru femeia cu atitudine activa, pasionata de stilul glamour!

Designul interesant cucereste de la prima vedere: montura din metal impodobita cu cristale , ale caror multifatetari reflecta lumina.. Alaturi de design, caracterul de talisman al bijuteriilor poate fi un detaliu convingator pentru a oferi fiintei dragi din viata noastra un cadou care sa-i puna in valoare eleganta aristocratica.

Acest cadou devine simbol al belsugului, al intelepciunii, al succesului sau al binecuvantarii si optimismului – atribute conferite de piatra semipretioasa .

În stoc

Belladonna recomanda acesti Cercei mici  cu Cristale, ambalati elegant intr-o cutie de bijuterii personalizata  !

 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Latime: 1,1 cm
  • Lungime: 1 cm
  • Greutate: 5 gr

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Garantia oficiala Italiana de Autenticitate a Cristalelor
  • Certificatul de Autenticitate a Produselor Belladonna
  • Conditiile si termenii serviciului
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Principesa Maria Francesca Anna Romana di Savoia realizat cu Cristale si cadru metalic, culoarea argintie,IEOR012053. Cerceii sunt produsi de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

O alta colectie Belladonna este dedicata doamnelor care au avut un rol important in istorie. Prin aceasta colectie dedicata Principesei Maria Francesca Anna Romana di Savoia, linia Belladonna doreste sa dea inapoi acele ceasornicului la inceputul anilor 900, dar conferind in acelasi timp un aspect contemporan si modern bijuteriei italiene. Pe scurt: traditie si invatie.

A fost, prin nastere, Principesa de Italia, Etiopia si Albania, precum si Principesa de Parma prin casatorie. S-a casatorit cu Luigi Carlo de Bourbon, fiul lui Roberto I de Bourbon, Duce de Parma si a Mariei Antonia de Braganza, Infanta de Portugalia . De foarte multe ori Maria insotea familia regala la ceremonii si evenimente, manifestandu-se prin acte de caritate si prin patriotism. A fost intotdeauna foarte populara, atat de mult incat in Roma exista inca o scoala numita dupa ea.

Onoruri: Doamna a Inaltei Cruci a Ordinului Sfintilor Maurizio si Lazzaro (Italia), Doamna a Ordinului Crucea Instelata (Imperiul Austriac) si Doamna a Inaltei Cruci de Onoare si Devotament al Ordinului Suveran Militar de Malta.

 

 

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Cercei mici cu cristale”