Inel lat , design modern decorat cu Cristale

53 lei 29 lei TVA Inclus

Un inel definit prin rafinament si eleganta subtila, dedicat femeilor cu stil!

Rodiu placat cu aur alb – ce-i asigura rezistenta la mediu si la factori abrazivi – se imbina discret si in acelasi timp sofisticat cu cristalele superbe. Cristalul central este pus in valoare printr-o taietura princess in raport cu alte doua si printr-un decupaj subtil ce accentueaza stralucirea acestei bijuterii.

Simplitatea clasica, eleganta aristocratica intr-un inel dedicat unei doamne cu clasa, indiferent de tinuta in care apare!

 

Stoc epuizat

Cod Produs: MYAN036010. Categorie: . Etichete: , , , .

Belladonna recomanda acest Inel lat, cu design modern decorat cu Cristale ambalat elegant intr-o cutie de bijuterii superba! 

CARACTERISTICI DIMENSIONALE

  • Greutate: 17 gr
  • Marime inel: 17, 18

 

PACHETUL INCLUDE

  • Numar produse si modelul produsului cu articolul/articolele
  • Numarul Unic al Clientului care identifica trasabilitatea produsului si pentru Garantie. Fiecare produs are numarul sau de serie pentru a-l proteja de tentative de contrafacere.

 

Model Regina Giovanna II di Napoli realizat cu Cristale superbe si cadru metalic, culoarea argintie.

MYAN036010, este produs de Belladonna Italia, firma care produce Bijuterii cu Cristale Originale.

 

Femeia aristocrata de altadata, Regina Giovanna II di Napoli este adevarata muza care a inspirat aceasta colectie Belladonna. Bijuteriile sunt prelucrate fin, dar in acelasi timp puternic incrustate cu pietre pretioase, incorporate ca intr-un joc de oglinzi.

Giovanna II d’Angiò-Durazzo cunoscuta sub numele de Giovanna a doua din Napoli sau si mai simplu regina Giovanna, a fost regina la Napoli. A fost, de asemenea, regina Ierusalimului, Siciliei si Ungariei. Fiica lui Carlo al treilea di Napoli si a Margheritei Durazzo, in 1414 a fost mostenitoarea tronului Napoli. De la inceputul domniei sale a avut o mare influenta asupra gestionarii afacerilor statului.

 

LIVRARE PRIN CURIER GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 210 LEI!

MASURA

17, 18, 19

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Inel lat , design modern decorat cu Cristale”